سفارت نروژ
نروژ کشوری با تولید ناخالص داخلی فوق العاده بالا و اقتصادی قوی و پایدار است. این کشور در حوزه سرزمین های اسکاندیناوری بوده و از آب و هوایی سرد در فصول پاییز و زمستان و ملایم در فصل های بهار و تابستان برخوردار است. به دلیل نزدیکی مسافت این کشور به قطب، دارای زمستان هایی طولانی و تابستان هایی کوتاه است. اگرچه این کشور در حوزه ی اروپای غربی قرار گرفته است اما تفاوت های آب و هوایی آن نسبت به جنوب اروپا کاملا محرز است.
روابط ایران و نروژ به سال های 1280 خورشیدی بر می گردد. این تعاملات همیشه بر حسن نیت دو طرفه برقرار بوده و اصول تفاهم و همکاری به شکلی فزاینده حفظ شده است.
تاریخچه مراودات سفارتخانه های ایران و نروژ
مراودات دو سویه سیاسی بین کنسولگری ایران و سفارت نروژ از سال 1905 میلادی آغاز شده است. در این سال کشور نروژ اعلام استقلال کرده و اقدام به ارتباط با کشورهای دنیا به صورت مستقل نمود.
در ابتدا ادرس سفارت نروژ در روسیه قرار داشت و سپس به استکهلم سوئد منتقل شد.
سال ها بعد در مارس 1963 سفارت خانه ایران در اسلو، پایتخت نروژ تأسیس و روابط متقابل این دو کشور بر پایه اصول تفاهم و همکاری گسترش یافت.
در سال 1971 میلادی مقامات عالی رتبه نروژ به ایران سفر کرده و از آن سال این تبادلات دو سویه به صورت مرتب انجام گردیده است؛ همچنین بر بهبود و گسترش مناسبات دو جانبه مذاکره و تأکید شده است. این روابط بر بستر اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و صنعتی استوار بوده و تاکنون ادامه داشته است.
این کشور دارای بافتی صنعتی بوده و به لحاظ قرارگیری در مجاورت آب های بسیار و خلیج های فراوان، دارای صنایع دریایی و انجمن های کشتی سازی مورد توجهی است. نروژ از صنعت نفت و گاز پرقدرتی نیز برخوردار بوده و شاخصه های صنعتی بودن را دارد. بالا بودن استاندارد زندگی در این کشور، نیاز به نیروی کار و جمعیت اندک، موجب شده تا بسیاری از مهاجران به حضور در خاک کشور نروژ علاقه مند شوند.
نروژ، زیرمجموعه پیمان شینگن
نروژ کشوری کوچک اما سرسبز و سرشار از نفت و گاز است. دیدنی های طبیعی این کشور فوق العاده بوده و تاریخی قدیمی مملو از فرهنگ وایکینگ ها دارد. موزه ها، گالری های هنری، دیدنی های تاریخی و قدمت باستانی این کشور موجب شده یکی از اصیل ترین سرزمین های اروپایی به شمار آید. ورود به این کشور برای اتباع ایرانی با گرفتن ویزا همراه بوده و زیرمجموعه ی کشورهای حوزه ی شینگن قرار می گیرد. این بدان معناست که با گرفتن ویزای نروژ امکان سفر به سایر کشورهای این پیمان، امکان پذیر است.
با وجود این گرفتن ویزای نروژ آسان نبوده و نیاز به رعایت بسیاری پیش نیازها دارد. سفارت نروژ در ایران سال هاست که برپا بوده و ارتباطات حسنه ای برقرار است؛ اما قوانین سخت گیرانه ی ویزای شینگن بر تعاملات هر دو کشور سایه انداخته و لازم است رعایت شود. آدرس سفارت خانه نروژ در تهران در منطقه ی فرمانیه بوده و به صورت روزانه اقدام به ارائه ی خدمات می کند.
نحوه ارتباط با سفارت کشور نروژ در تهران
با توجه به استقرار سفارت نروژ در تهران، متقاضیان سفر، مهاجرت و گرفتن وقت از سفارت نروژ در تهران قادر خواهند بود از طریق اطلاعات تماس سفارت نروژ به صورت وبسایت و یا ایمیل رسمی این کنسولگری، درخواست های کتبی خود را ارسال کرده و یا از طریق تماس تلفنی با کارشناسان و افسران این سفارت خانه، سؤالات و مشکلات خود را بیان کرده و درخواست های قانونی و رسمی خود را پیگیری کنند.
در صورتی متقاضی قصد تمدید پاسپورت نروژی خود را داشته باشد، ملزم به گرفتن وقت از سفارت نروژ در تهران به صورت حضوری در سفارت کشور نروژ در تهران مراجعه کند. درحالی که اگر شخص قصد اقامت کوتاه مدت و چند روزه توریستی یا کاری یا درمانی را در نروژ داشته باشد، می تواند از طریق مراجعه به آدرس سفارت نروژ اقدام کند. متقاضیان امور مهاجرت به این کشور، جهت پیگیری کلیه فعالیت های قانونی پیرامون روند کاری خود نیز می توانند از بخش وزارت امنیت سفارت نروژ اقدام کرده و گام به گام پیش روند.
پ.ن: عموما پیگیری مطالبات اداری و طی روند قانونی مهاجرت کارآسانی نبوده و نیازمند تخصص های حقوقی منحصرا در شاخه مهاجرت بین الملل است.
اطلاعات تماس پستی، تلفنی و ایمیلی با سفارت خانه نروژ در ایران
آدرس سفارت خانه نروژ در ایران: تهران، خیابان لواسانی (فرمانیه سابق)، خیابان دیباجی شمالی، خیابان یاسمن، پلاک 72
کد پستی: 1953683513
تلفن: 00982122291333
فکس: 00982122292776
ایمیل رسمی ارتباط با سفارت خانه در سایت رسمی سفارت نروژ در تهران: [email protected]
ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه ساعت 8 صبح تا 15:30 بعدازظهر
اطلاعات بخش کنسولی و مهاجرت سفارت خانه نروژ در تهران:
ایمیل رسمی سفارت نروژ در ایران: [email protected]
سایت رسمی سفارت نروژ در ایران: https://www.norway.no/en/iran
درخواست ویزا از سفارت نروژ
برای درخواست ویزا از سفارت نروژ، لازم است شخص متقاضی به سایت رسمی سفارت نروژ در تهران وارد شده و اقدام به گرفتن وقت برای مراجعه ی حضوری کند. همچنین قبل از حضوور در سفارت خانه نروژ در ایران، کلیه ی مدارک مورد نیاز را آماده کرده و جهت ارائه به افسر کنسولگری تنظیم نماید. از آن جایی که این کار بسیار تخصصی بوده و با اندک ایراد یا کسری منجر به برگشت خوردن و عدم صدور ویزای نروژ می شود، توصیه کارشناسان و متخصصان امور مهاجرت بر این است که از خبرنگاران این امر استفاده گردد.
دریافت وقت مراجعه حضوری از سفارت نروژ در تهران
بر طبق قوانین تدوین شده بین المللی جهت دریافت ویزای نروژ لازم است به آدرس سفارتخانه نروژ در تهران مراجعه کرده و اقدام به ارائه مدارک و مصاحبه با افسر کنسولگری نمایید. به همین سبب از متقاضیان درخواست می گردد تا ابتدا به سایت رسمی سفارت نروژ در تهران مراجعه کرده و برای تحویل مدارک مورد نیازی که کنسولگری در خواست کرده است، وقت حضوری بگیرند.
سپس به مؤسسه گلوبال رفته و به پر کردن فرم های لازم، گرفتن عکس بیومتریک و ارائه اثرانگشت اقدام کنند. کلیه مراحل می تواند از طریق مؤسسه حقوقی سفیران نیز پیگیری شود. سفارت نروژ از شهروندان خود درخواست می کند تا از حق سیتیزن شیپی خود بهره برده و به آسانی بدون نیاز به صدور ویزا وارد این کشور شوند.
در صورت مهاجرت غیرقانونی به نروژ عواقب ناخوشایندی در انتظار این سری از افراد است. جهت گرفتن انواع ویزای شغلی، سرمایه گذاری، تحصیلی و … می توانید از سایت رسمی سفارت نروژ در ایران اطلاعات لازم را گرفته و به تکمیل پرونده ی خود پیش از مراجعه حضوری بپردازید.
افراد برای گرفتن ویزای توریستی نیز لازم است به آدرس سفارت نروژ در تهران مراجعه کرده و برای گرفتن ویزای موقت اقدام کنند. این ویزا مشابه ویزاهای طولانی مدت نیازمند بررسی مدارک و تأمین پیش نیاز های لازم است. تنها تفاوتی که گرفتن ویزای کوتاه مدت با سایر ویزاهای نروژ دارد، مدت زمان کوتاه تر آن در زمان رسیدگی به مدارک و اجازه ورود به این کشور است. بسیاری از سفرهای توریستی، درمانی، تجاری و یا بازدید از نمایشگاه ها و موزه ها یا فستیوال های بین المللی شامل ویزای کوتاه مدت می شوند.
شرایط درخواست وقت سفارت نروژ در تهران:
مهم ترین چیزی که سفارت خانه نروژ از متقاضیان ورود به خاک کشور خود می خواهد بداند، دلیل ورود آنان است. این که فرد مهاجر از انجام این کار چه هدفی را دنبال می کند، در گرفتن ویزای نروژ بسیار تأثیرگذار است. داشتن بیمه درمانی برای ورود به کشور نروژ را دست کم نگرفته و حتما پیش از ارائه مدارک، آن را تهیه نمایید.
حتی گذرنامه های قبلی و ویزاهای شینگنی که در گذشته دریافت کرده اید، تأثیر به سزایی در موفقیت این پروسه خواهد گذاشت. در صورتی که سفارت نروژ مواد مشکوکی را در پرونده افراد متقاضی ببینید، شخص را برای ارائه توضیحات احضار کرده یا به رد درخواست ویزای وی می پردازد.
آدرس سفارت نروژ در ایران قادر به پاسخگویی در مورد کلیه مشکلات بوده و سرکنسولگری این سفارت خانه امکان پشتیبانی از خدمات تجاری، دفاع از مرز و حقوق شهروندی و اتحادیه کارگری شهروندان خود را مدیریت می کند. لازم است در تمامی مراحل درخواست ویزای نروژ با صداقت تمام نسبت به تهیه مدارک اقدام کنید. چراکه در صورت مشاهده ی هرگونه مشکل یا شک در صداقت کاری، نقص و یا مدرک جعلی، به طور کامل شانس ورود، مهاجرت، اقامت یا گرفتن ویزای کوتاه مدت نروژ را از دست خواهید داد.
نوع دیگری از ویزاهای درخواستی از سفارت نروژ مختص کسانی است که قصد دارند به عنوان همراه یا والد یا همسفر یا فرزند به نروژ سفر کرده و دارای نامه دعوت نامه هستند. اقوام درجه ی یک دارندگان اقامت کشور نروژ می توانند از این گزینه برای گرفتن ویزای نروژ استفاده کرده و به این کشور سفر کنند.
درخواست ویزای تجاری از سفارت خانه نروژ در تهران
تجار، دارندگان بیزینس و استارت آپ ها می توانند با داشتن مدارک اثبات کننده فعالیت خود اقدام به دریافت ویزای نروژ کنند. از آن جهت که نروژ کشوری صنعتی است، از چنین طیف هایی استقبال کرده و افرادی را که برای اهداف تجاری و اقتصادی متقاضی ورود به کشور باشند را می پذیرد. ارائه مدارک حاوی عناوین شغلی، مدارک مالیاتی، نحوه اجرای عملیات تجاری، نوع تجارت، مدارک بین المللی و کد اقتصادی باید کاملا قانونی و قابل ردیابی باشد.
در غیر این صورت وجه انجام این تجارت غیر نرمال و قانونی تلقی شده و به تجار درخواست کننده ویزایی تعلق نمی گیرد. متقاضیان شغلی یا دریافت کنندگان جاب آفر می توانند با در دست داشتن مدارک و نامه های کارفرمای نروژی به آدرس سفارت خانه نروژ در تهران مراجعه کرده و با تقدیم آن به افسر کنسولگری اجازه ورود به خاک کشور نروژ را بگیرند.
تمامی هزینه های اقامت متقاضیان کار در نروژ برعهده شخص کارفرما بوده و نیاز به اثبات این موضوع با ارائه مدارکی دال بر این مسئله و مقدار هزینه های پوشش داده شده، باید وجود داشته باشد. متقاضیان این ویزا لازم است دارای اجازه نامه تجارت در کشور نروژ بوده و به هنگام مصاحبه تقدیم کنسولگری گردد.
پروسه ی گرفتن ویزا از سفارت نروژ
اطلاعات تماس سفارت نروژ در سایت رسمی این کشور موجود است. در این قسمت روال گرفتن وقت از سفارت نروژ در تهران، ثبت نام و اخذ ویزای نروژ را با یکدیگر مرور می کنیم:
- ابتدا وارد سایت رسمی سفارت نروژ در ایران شده و اقدام به ساخت حساب کاربری می کنید.
- فرم درخواست ویزا را پر کرده و نسبت به پرداخت هزینه اقدام کنید.
- حال قادر به گرفتن وقت حضوری جهت ارائه مدارک مورد نیاز خواهید بود.
- مدارک توسط شرکت واسط به نام VFS GLOBAL گرفته خواهد شد.
- لیست مدارک مورد نیاز در سایت رسمی سفارت نروژ در تهران موجود است.
مدارک مورد نیاز جهت مراجعه به سفارت نروژ:
- پرینت فرم درخواست مراجعه حضوری
- پاسپورت با حداقل شش ماه اعتباار
- کلیه پاسپورت های قبلی دارای مهر ویزا
- بیمه مسافرتی معتبر
- مدارک قانونی برحسب ویزای مورد نظر
- پرینت حساب و …
- بلیط یا رزرو پرواز
- واچر هتل
- آدرس محل اقامت به صورت مستدل
- دعوت نامه