وقت سفارت
چرا باید وقت سفارت بگیریم؟
- برای نظم بیشتر
- دوری از هرج و مرج
- صرفه جویی در وقت
- تعداد زیاد درخواست کننده ها
در حال حاضر ایرانی ها برای ورود به 42 کشور نیاز به ویزا ندارند. برای بقیه کشورها ویزا به صورت فوری، عادی و حضوری یا آنلاین صورت می گیرد.
سفارتخانه ها در ایران یا به صورت مستقیم در خود سفارت یا از طریق کارگزاری VFS که مختص کشورهای حوزه شنگن می باشد اقدام به صدور ویزا می کنند.
مراحل اقدام برای وقت سفارت:
- ورود به سایت پذیرش ویزا یا VFS
- پر کردن اطلاعات اولیه شامل نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، شماره پاسپورت و …
نکته: اطلاعات حتما باید با پاسپورت یکی باشد!
کشورهای آمریکا، کانادا و انگلیس در کشورهای همسایه سفارتخانه دارند. بعد از ثبت کلیه مدارک و اطلاعات شخصی، کاری، مالی در سایت، باید برای امور انگشت نگاری به کشورهای همسایه مراجعه کرد.
وقت سفارت در اصل همان نوبت بانکی است؛ اما تفاوت در اینجاست که چند دقیقه و یا حتی چند ساعت بعد نوبت شما فرا نمی رسد!
بلکه ممکن است 1 روز، 1 ماه و یا حتی 1 سال بعد نوبت شما شود.
وقت سفارت فوری
وقت سفارت فوری به شما اجازه می دهد حتی در 1 ساعت بعد در سفارت خانه حضور داشته باشید. معمولا کارگزاران و آژانس ها برای وقت سفارت فوری، هزینه بیشتری نسبت به وقت معمولی سفارت می گیرند. کار سخت و زمان گیری انجام نمی شود بلکه فقط با هوشیاری بالا عمل می کنند و شما هزینه بیشتر را، فقط بابت شناخت کامل سفارت کشور مقصد و تجربه بالای آنها پرداخت می کنید.
تعیین وقت سفارت بعضی از کشورها، مثل کشور ایتالیا و آلمان، به سختی انجام می شود. به طوری که در بعضی از مواقع، در 1 ساعت تمامی وقت های موجود تکمیل می شود. برخی از آژانس ها و یا کارگزاران ویزای این کشورها، با برنامه ریزی دقیق و یا استفاده از نرم افزار های قدرتمند، می توانند وقت سفارت این کشورها را بگیرند.