سریلانکا  به معنی جزیره باشکوه می باشد و آن بعلت سرسبزی و طبیعت بکر این کشور است.. این کشور نزدیک خط استوا قرار داشته و بنابراین 4 فضل سال در آن مشاهده نمی شود و همیشه دمای هوای آن بین ۲۸‬تا ‪۳۲‬درجه سانتیگراد می ماند.

آشنایی با سریلانکا  

این کشور  کلا دو نوع آب و هوا دارد: در حاشیه سواحل دریا دارای آب و هوای گرم و در بخش مرتفع وکوهستانی دارای آب و  هوای معتدل است. آب و هوای مناسب این کشور را نظر کشاورزی بسیار مناسب نموده و محصولات کشاورزی بسیار نابی مانند چای و نارگیل و کنف در آن کاشته میشود.. این کشور دارای منابع معدنی زیادی نیست .در عوض دارای صنایع مهمی مانند اولید کائوچو، نساجی ، لاستیک سازی، و صنایع شیمیایی است.

این کشور بخاطر طبیعت بکر وسرسبز و زیبایی که دارد، و نیز پارکها و منابع باستانی و تمدن 3 هزار ساله خود ، مورد توجه جهانگردان دنیا بوده و بهمین علت یکی از درامدهای مهم اقتصادی آن صنعت گردشگری و توریسم است. بعد از گردشگری صنعت تولید چای و نساجی در این کشور رونق زیای دارد. پایتخت آن کلمبو و دین رسمی اش “بودائیسم” و زبان رسمی مردم این کشور سینهالی است.( زبان تامیل و انگلیسی هم در این کشور رواج دارد).

از نظر قومی و نژادی این کشور دارای دو نژاد سينهالي (Sinhalese) که 70 درصد قوم این کشورند و تامیل (Tamils) که حدود 18 درصد جمعیت را تشکیل می دهند، تقسیم می شوند این کشور دارای جشن های مختلف و تعطیلات گوناگون است .در کل 26 روز تعطیل رسمی دارد که سه روز آن مربوط به اعیاد اسلامی فطر و قربان و میلاد پیامبر(ص) است.

بیشتر بخوانید :  شهر باتومی

سه شهر “دالامبو” و پولونارو” و “سیگیریا” در این کشور از نظر توریسم و گردشگری بسیار مورد توجه بوده و به مجموع انها مثلث فرهنگی این کشور گفته می شود. شهرهای “کندی” و “آناداپورا” و “سین هاراجا” نیز از طرف سازمان جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.

جاذبه های گردشگری سریلانکا

جاذبه های گردشگری این کشور به چند قسمت تشکیل می شود:

1- طبیعت سرسبز و بکر ان و سواحل زیبا و ورزشهای آبی در دریای آن

2- پارکهای جنگلی و حیات وحش

3- آثار تاریخی و تماشای جشنواره های مختلف 

این کشور دارای کالاهای تولید داخلی است که برای خرید مناسب هستند.. گفتیم که صنعت گردشگری از صنایع مهم و درآمدزای کشور است .جاذبه های گردشگری سریلانکا عبارتند از:

1-شهر باستانی سیگیریا

با قله زیبای ” کوه شیر” و کاخ عجیبی که روی این قله کوه ساخته شده شهرت پیدا کرده است.برای رسیدن به این کاخ باید 1200 پله را طی نمود.در این کاخ یک استخر بزرگ و پارک وجود دارد.

در اطراف این قله بصورت طبیعی تخته سنگهایی بشکل مار کبری و فیل وجود دارد.

2- معبد طلایی دالامبو

که بخاطر معابد باستانی اش و معبد طلایی بودا مشهور شده است.

3- شهر کندی

این شهر زیبا دارای معبدی بنام ” دندان مقدس بودا” ست و یک موزه که در آن یک فیل مومیایی شده نگهداری شده است.

4- شهر قدیمی پولوناروا

در این شهر چهار مجسمه بودا که یکی از آنها بودای خوابیده می باشد وجود دارد.یادتان باشد برای دیدن این مجسمه ها باید کفشهایتان را دربیاورید.

بیشتر بخوانید :  درباره ازبکستان

5- منطقه طبیعی حفاظت شده سینهاراجا

6- خلیج و قلعه گاله

شهر تاریخی جذاب گاله پر از معابد گوناگون و مجسمه است و پایتخت باستانی این کشور  محسوب می شود.

قلعه گاله در خلیج گاله و توسط پرتقالی ها ساخته شده است و بسیار دیدنی است.

7- شهر مقدس آنارادهاپورا

غذاهای سریلانکایی

غذا خوردن در این کشور  یک تفریح بحساب می آید و قیمت آن هم با هر بودجه ای سازگار است. بهترین رستورانها در پایتخت این کشور یعنی کلمبو قرار دارند. چند تا از مشهورترینشان عبارتند از:

1- کافه گالری کلمبو:

اینجا ترکیبی از غذاهای خوشمزه محلی که با مواد تازه تهیه می شوند ارائه می شود

2-رستوران نیهونباشی کلمبو:

سرآشپز ژاپنی دارد با دکوراسیونی که حال و هوای باغهای ژاپنی دارد. سوشی و ساشیمی دو غذای ژاپنی که همیشه در این رستوران سرو می شوند.

3- رستوران زازا :

اینجا هم کافه دارد و هم غذا سر می شود. در بخش کافه چای معروف سیلان ارائه می شود

4- رستوران کاری لیف کلمبو:

از بهترین رستورانهای شهر است که طبخ غذا به روش مدرن صورت می گیرد.

5- رستوران ساحلی Wadiya

در این رستوران انواع غذاهای دریایی سریلانکا طبخ می شود و با کیفیت عالی و بسیار هم مقرون به صرفه می باشد

این کشور  با رونق کشاورزی فراوانی که دارد سرزمین کاشت برنج و چای و کاری و میوه های محلی آن است.  بنابراین در غذاهای سریلانکا عمدتا از برنج و میوه هایی مثل نارگیل استفاده می شود.یکسری از غذاها هم دریایی بوده و داغلب پرادویه اند.

1- کاری ماهی ترش

بیشتر بخوانید :  کوش آداسی

در این غذا ابتدا ماهی را به تکه های مربع شکل تقسیم کرده و در ادویه هایی مانند زردچوبه، دارچین، کاری، فلفل سیاه و نوعی میوه محلی این کشور که ترش مزه است می خوابانند و بعد سرخ می کنند.

2- کوتو

مانند همبرگز برای اروپایی هاست هم سریع آماده می شود و هم چرب و خوشمزه که با سس کاری تند می خورند. این غذا در ظروف فلزی تهیه می شود بنابراین تهیه آن با صدای بهم خوردن قاشق به ظرف فلزی همراه است.

3- لامپرایس

بمعنای “توده برنج” است و از برنج و گوشت قرمز و فلفل قرمز و سمبل (چاشنی غذای سریلانکایی) تهیه می شود.همه مواد در برگ موز پیچیده وسپس بخار پز می شوند.

4- هوپرز

نوعی پنکیک است که از آرد برنج و شیر نارگیل و شکر درست می شود. نوعی هوپرز هم هست که مانند پنکیک کاسه ای تهیه شده و در داخلش یک عدد تخم مرغ می شکنند

5- گوتوکلاو

یک غذای گیاهی که از موسیر و پودر نارگیل و فلفل قرمز و آبلیمو و نمک درست می شود و با برنج خورده می شود.

برای بررسی سایت انگلیسی به سایت hogotravel.com مراجعه فرمایید.

https://hogotravel.com/tours/eco-tours/birdwatching/

https://hogotravel.com/tours/adventure-tours/cycling/

https://hogotravel.com/tours/eco-tours/desert/

https://hogotravel.com/tours/multi-country-tours/

https://hogotravel.com/tours/special-tours/spiritual/

https://hogotravel.com/tours/special-tours/women-only/

ارسال پاسخ

چرا هوگوتراول را انتخاب کنیم؟

  • 21 سال سابقه فعالیت مدیران آژانس
  • تخصصی کار کردن
  • داشتن کارگزارهای معتبر بین المللی
  • دارای شرکت مستقر در اروپا

پرسش خود را مطرح کنید


با ما تماس بگیرید.
تیم هوگوتراول با بیش از 14 سال سابقه در حوزه گردشگری، آماده پاسخگویی به پرسش های شما می باشد.

02191020911

info@hogotravel.ir